مشخصات

عنوان : Psycho But It’s Okay ، It’s Okay to Not Be Okay ،مشکلی نیست که خوب نباشی، روانیم اما اشکال نداره – اشکالی نداره خوب نباشی!
ژانر : روانشناختی | کمدی | عاشقانه | درام | فانتزی
کارگردان : Park Shin-Woo
نویسنده : Jo Yong
شبکه : tvN
تعداد قسمت :16

درباره سریال

مون کانگ تائه (Kim Soo-Hyun) فردیست که از بسیاری از قابلیت های عالی از جمله جذابیت ، هوش ، صبوری ، توانایی همدردی با دیگران و… برخورددار است ، او که به عنوان یک مددکار بهداشت در بخش روانپزشکی مشغول به کار است با حقوق بسیار کمش ، از برادر خود که 8 سال از او بزرگتر و مبتلا به بیماری اوتیسم است نیز مراقبت میکند از طرفی ، گو مون یونگ (Seo Ye-Ji) که نویسنده محبوب داستان های کودکانه است ، فردیست بسیار متکبر و خودخواه و بی ادب که از اختلال شخصیت ضد اجتماعی رنج میبرد و…

بازیگران سریال It’s Okay to Not Be Okay

کیم سوهیون. Kim Soo Hyun

سئو یه جی.seo ye ji

پارک کیو یونگ.park kyu young

​​​​​​

این سریال به شدت پیشنهادیه یعنی بهترین سریالیه که تو این سالهای اخیر تو کره پخش شده و کیم سو هیون اوپامونم توش بازی کرده و خیلی احساسی و همش میزد زیر گریه:( کلی باهاش گریه کردم منمم

اینم اهنگ هایه پیشنهادی همین سریاله 

خیلی کولن*~*

کلیک کنید

پرنسس جامیونگ گو(جومونگ۳)/معرفی سریال

اطلاعیه در مورد عشقم لی مین هو❤بازیگر زن سریال گابلین به عنوان نقش مقابل لی مین هو انتخاب شد❤

میکس سریال باران عشق(مشارکتی من و دوست نماشاییم ریحانه)

معرفی سریال بهار می آید

میکس سریال زندگی خصوصی او(مشارکتی من و دوست نماشاییم نازی،سینا درخشنده)تقدیم به نیلوفر

لی مین هو و پارک مین یانگ در یک سریال مدرسه __ سکانس برتر

سری چهارم تصاویر سریال افسانه دریای آبی(نویسنده غیرحضوری)

، ,  ,okay ,سریال ,| ,it’s ,it’s okay ,be okay ,not be ,است ، ,   

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فیلم باز موویز رها 1388 فروش اینترنتی محصولات جشنواره سراسری تئاتر اتود خرید دوربین عکاسی وب سایت سینماتو | مرجع دانلود فیلم و سریال firoozeifunis hamechidan116 زندگی بدون موسیقی یک اشتباه بزرگ است ایگل44